Je eigen sjaal/ketting in je eigen kleuren

Ineke kan ook zijden sjaals (of zijden kettingen/stof) voor kleding verven in jouw gewenste kleuren. Eindelijk de perfecte sjaal of ketting dus! Kan met verschillende soorten zijde zoals organza, pongee of zijdejersey bv.

Onze krinkelsjaals maken elke outfit in een handomdraai superelegant!

Eindelijk een sjaal met de juiste kleuren om je mooiste kanten te benadrukken! Wie wil dat nu niet? We hopen iedereen een heel klein beetje gelukkiger te maken ;-)

Deze prachtige krinkelsjaals houden we kunstmatig laag in prijs, om ze voor iedereen bereikbaar te houden. Eigenlijk kunnen we het voor de huidige prijs niet doen. Ze kosten dus nog minder dan de kostprijs. Ze zouden op zijn minst het dubbele moeten kosten. Er bestaan zelfs winkels die deze zijden sjaals voor veel meer dan 100 euro verkopen. We hebben die beslissing uit ideële overwegingen genomen om deze prachtige zijden sjaals voor iedereen bereikbaar te houden. We weten niet hoe lang we dit nog vol kunnen houden, want de prijzen van zijde stijgen enorm de laatste jaren. Heel vaak veel meer dan een verdubbeling!

Als je een krinkelsjaal in jouw eigen kleuren wilt, kom je naar ons toe met het kledingstuk waarbij e.e.a. moet passen en we kiezen samen de meest geschikte kleuren voor een sjaal of ketting uit (Je kunt ons uiteraard ook mailen voor de mogelijkheden. We corresponderen net zo lang tot we de juiste combinatie gevonden hebben). We adviseren je zelfs nog over de juiste kleuren bij je type (zomer, winter, herfst of lente). Dat heeft te maken met haar-, oog- en huidskleur en zo. 

Krinkelsjaals zijn sjaals van een hoge kwaliteit pongeezijde (1.80x90cm/1.80x45/200x90). De van oorsprong witte zijde wordt door ons persoonlijk handbeschilderd (hoge kwaliteit zijdeverf: kleurvast!) in een combinatie van bij elkaar passende kleuren, die na het bewerkingsproces prachtige schakeringen vertonen. De sjaals zijn allemaal verschillend omdat je zelfs met dezelfde kleuren nooit precies hetzelfde resultaat zult krijgen.

Ze gaan vele jaren mee en kunnen eenvoudig worden onderhouden. Bij de aankoop van een sjaal krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee, alsmede een heleboel manieren om de sjaal te draperen. Door hun afmetingen zijn de krinkelsjaals niet alleen te dragen als sjaal, maar ook als topje, hoofddoek, omslag, ronde sjaal etc. Zie foto's hieronder voor een klein aantal mogelijkheden.

De levertijd is ongeveer 2 weken als de sjaal niet in voorraad is. In voorraad kan de sjaal natuurlijk dezelfde dag al opgestuurd worden! Grotere aantallen langere levertijd! Vaak is de levertijd echter veel korter.

Het gaat als volgt: Je sjaal wordt geverfd (eventueel meerdere sjaals), wordt op de foto gezet, naar je ge-e-maild en jij zegt of je tevreden bent met het resultaat (of je kiest uit meerdere opties).

Let wel, de kleuren zijn in het echt veel sprekender dan op de foto.

dia2

We krijgen steeds meer verzoeken van bedrijven of verenigingen die eenzelfde kleur krinkelsjaal voor al hun mensen willen hebben. Mail ons voor alle mogelijkheden.

 Ook kunnen wij voor kledingwinkels krinkelsjaals verven, aangepast aan de kleuren van de nieuwste collecties.

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin
Postnl
Gratis verzending vanaf €20