De sjaal als jouw persoonlijke "sieraad"

De sjaal is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Op eenvoudige manieren kun je de sjaal tot een sieraad voor jezelf maken.

Sjaals kunnen op vele manieren worden gedragen. Vraag bij een bezoek aan ons naar deze voorbeelden (kopietjes). Je kunt ook kijken op onze website. Multifunctionele sjaals dus.

Je kunt de sjaal zien als sluitstuk, maar je kunt daarentegen met een goede keuze sjaal een heel gewone outfit helemaal uniek maken en opfleuren. Je kunt er met iets gewoons, bv een eenvoudig T-shirt heel speciaal uitzien en een heel andere uitstraling krijgen. Bepaalde sjaals kun je bv. ook dragen als riem in je (spijker) broek.

Als je klein bent, kun je beter geen grove sjaal kiezen, maar meer iets kleins en lichts.

Ook kledingstukken die net niet (of helemaal niet) bij je passen wat kleur betreft, kun je met de juiste kleurtoevoeging (sjaal) wél dragen met plezier.

Ga je voor een feestelijke sjaal, of voor een kleurrijke sjaal? Een sjaal die bij jouw persoonlijkheid past? Je kunt een eenvoudige outfit helemaal oppimpen. Je trekt elke outfit naar een hoger plan!

Omdat de sjaal zich dicht bij het gezicht bevindt, is de kleur erg belangrijk. De kleur heeft heel veel effect op de kleur van je huid en je ogen. Met de juiste kleuren zal je veel reacties ontlokken dat je er goed uitziet. Met jouw eigen kleuren kun je je expressie op een bijzondere manier benadrukken; het resultaat is vaak verbluffend. Kijk niet té veel naar de modekleuren, maar naar je kleuren die jou goed staan.

Als je je realiseert dat de modekleuren niet eens door de modeontwerpers bepaald worden, maar door de stoffenfabrikanten, ga je toch zeker je eigen weg wat kleur betreft. De modeontwerpers nemen stoffen af van fabrikanten. Een bepaalde uitgekozen print of stof wordt dan gepatenteerd door de modeontwerper en daarna mag niemand anders deze stof meer gebruiken.

 

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin
Postnl
Gratis verzending vanaf €20