Ronde sjaaltjes van zijden jersey

Dit zijn niet zomaar ronde sjaaltjes, deze zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit zijden jerseystof die je je maar kunt bedenken, dat vind je echt nergens. Dat weet ik bijna zeker, want je moet ze echt zelf maken en schilderen. Het is een sophisticated elegant sjaaltje wat je heel goed casual of op kantoor kunt dragen. Het is tijdloos. Het voelt super zacht aan en omdat het zijde is, het zal nooit te warm aanvoelen, het ademt. Bovendien heerlijk zacht voor je hals, het weegt niks! Het drapeert prachtig. De ene kant is licht glanzend, de andere niet. Deze infinity scarves zijn overigens multifunctioneel; je kunt ze op heel veel verschillende manieren dragen. Enkel of dubbel als ketting of in je haar, of combineren met een of twee andere kleuren als sjaal. Kijk bij de verschillende foto's in de webwinkel voor de mogelijkheden. Weet je wat ook zo fijn is bij deze sjaaltjes? Ze blijven altijd op hun plaats en glijden niet af. Een prachtige manier om een verfijnde overgang te maken van je t-shirt bv naar je sjaal en je gezicht. Met de kleurenanalyse in gedachte.

Ik kan deze sjaaltjes in bijna iedere gewenste kleur voor je verven met een topkwaliteit zijdeverf. Je stuurt een paar staaltjes uit de verfwinkel naar me op waar je precies de kleuren mee aangeeft die je wilt. Of je kunt me een plaatje van de kleur of je kleding sturen via de mail of whatsapp.

De prijs hangt af van een aantal factoren: hoe breed is de stof en welke dikte of kwaliteit van de jersey is er gebruikt. De prijzen stijgen heel erg snel de laatste jaren. Je kunt ook zeggen dat er nu steeds meer eerlijke prijzen gerekend worden. Ik ga zeer binnenkort met meerdere verschillende diktes en kwaliteiten werken. De huidige lage prijzen, van een deel van deze sjaaltjes, komen doordat ik in het verleden groot ingekocht heb, daar kan iedereen nu nog van mee profiteren. Helaas is de oude stof op. De prijzen van deze onlangs gemaakte sjaaltjes blijven dus wel laag in mijn webwinkel.

Van de nieuwe jersey-stof heb ik 3 diktes. Als je een nieuwe rondsjaal wilt laten maken kunnen we overleggen welke dikte je wilt. Op de foto kun je het verschil in dikte van de stof zien in hoe de sjaaltjes draperen, kijk maar goed. Hier zie je twee verschillende soorten jersey zijden ronde sjaals boven elkaar. Onder is de nieuwere dikkere stof en boven de dunnere stof. Op deze manier kun je je keuze beter maken. Lees verder de tekst boven. De pop op de foto draagt de dunne variant bij beide kleuren blauw en paars. Alle modekleuren kan ik voor je verven.....bijna alle kleuren..... ik hou graag een slag om de arm voor hele gekke verzoeken...

Onderhoud: https://z-ien.com/blog-tips/50-wassen-of-stomen-van-zijde  Apart wassen in handwarm of koud water met een fijnwasmiddel, strijken is niet nodig, mag evt. heel licht. Om te "strijken" maakt je het een beetje nat. De randen maken een mooie gekrulde zoom. Als die er eens uit zou gaan maak je het gewoon weer even nat en dan trekt die vanzelf weer bij, leg wel altijd de glanzende kant boven om het vanzelf te laten krullen. Je krijgt overigens altijd een beschrijving van het onderhoud mee bij je bestelling. Als je al deze gemakkelijke voorschriften met liefde en zorg opvolgt kun je jarenlang genieten van je aankoop.

In deze zelfde stof kan ik ook zijden jersey stropdas-sjaals maken, kijk daarvoor onder het kopje zijden sjaals.

Wat betreft de kleuren, die kan ik ook bv. in zijden organza, bourettezijde en zijden kettingen voor je maken.

We volgen ondermeer de modekleuren van Pantone. De meeste winkels volgen dit ook en hebben kleding met bepaalde kleuren in hun etalages. Onze handmatig geverfde sjaals passen daar heel goed bij. Pantone bepaalt dus deze kleuren. Zij kijken wat er in de maatschappij speelt en bepalen welke kleuren nodig zijn en bij welke maatschappelijke ontwikkelingen horen. In een crisistijd hebben we andere kleuren nodig dan in een onbezorgde tijd. Iedere kleur heeft zijn eigenschappen die invloed hebben op je humeur en zo. Wil je een heel andere kleur? App me! Ik verf het voor je! https://z-ien.com/webwinkel/category/56-ronde-zijden-jersey-sjaals

 ronde zijden jersey sjaaltjes in alle kleuren te verven

 

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin

Gratis verzending vanaf €20