JARDIN DES ARTS: Open dagen en kunstexposities

Van tijd tot tijd hebben we een open dag en zetten we de deuren wijd open en soms organiseren we zelfs een grotere “Jardin des Arts” in onze prachtige parktuin....

waarbij we collega kunstenaars uitnodigen. Als je deze evenementen en open-deur-dagen in de gaten wilt houden, kun je je inschrijven voor Z-IENieuws. (Je krijgt dan bovendien meteen 15% korting op je eerste aankoop als je dat gedaan hebt, da's mooi meegenomen toch...)

Onze tuin zal dan gedurende een middag het decor zijn van onze “Jardin des Arts” ,een expositie door een groot aantal kunstenaars.

Voor geïnteresseerde bezoekers: hou de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief en like Z-IEN en Ineke Voeten op facebook, pinterest, instagram en linkedin en andere social media (zie alle knopjes op eerste pagina) en vergeet vervolgens niet het evenement in je agenda te zetten.

Een goed idee is om ons tevens in je adresboek op te nemen, want dan vergeet je ons nooit tijdens de feestdagen of als je eens een cadeautje nodig hebt voor anderen.

De ”Jardin des Arts” is een culturele, culinaire, muzikale tuin der lusten,..... en dat de bezoekers steeds met volle teugen genieten, staat vast!

jardin des arts

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin

Gratis verzending vanaf €20