Een zijden sjaal of ketting in je eigen kleuren

Ineke kan zijden sjaals, kettingen en stof verven in jouw gewenste kleuren. https://z-ien.com/webwinkel/category/46-zijden-kettingen  Eindelijk de perfecte kleur sjaal of ketting dus! Kan met verschillende soorten zijde zoals organza, bourette, jersey en tule bv. https://z-ien.com/webwinkel/category/48-zijden-sjaals-stola-s 

Speciaal voor bruiloften: de bruid of de moeder van de bruid. Zie zijden sjaals en zijden kettingen in de webwinkel voor voorbeelden.

Hieronder meer over de krinkelsjaals. Deze prachtige krinkelsjaals houden we kunstmatig laag in prijs, om ze voor iedereen bereikbaar te houden. Eigenlijk kunnen we het voor de huidige prijs niet doen. Ze kosten dus nog minder dan de kostprijs. Ze zouden op zijn minst het dubbele moeten kosten. Er bestaan zelfs winkels die deze zijden sjaals voor veel meer dan 100 euro verkopen. We hebben die beslissing uit ideële overwegingen genomen om deze prachtige zijden sjaals voor iedereen bereikbaar te houden. We weten niet hoe lang we dit nog vol kunnen houden, want de prijzen van zijde stijgen enorm de laatste jaren. Heel vaak veel meer dan een verdubbeling! https://z-ien.com/webwinkel/category/44-zijden-krinkelsjaals

Onze krinkelsjaals maken elke outfit in een handomdraai superelegant! Als je een (krinkel)sjaal in jouw eigen kleuren wilt, kom je naar ons toe met het kledingstuk waarbij e.e.a. moet passen en we kiezen samen de meest geschikte kleuren voor een sjaal of ketting uit (Je kunt ons uiteraard ook mailen of appen voor de mogelijkheden. We corresponderen net zo lang tot we de juiste combinatie gevonden hebben). We adviseren je zelfs nog over de juiste kleuren bij je type (zomer, winter, herfst of lente). Dat heeft te maken met haar-, oog- en huidskleur en zo. En dat allemaal voor dezelfde prijs van de sjaal, niks meer. Eindelijk een sjaal met de juiste kleuren om je mooiste kanten te benadrukken! Wie wil dat nu niet? We hopen iedereen een heel klein beetje gelukkiger te maken ;-)

Krinkelsjaals zijn sjaals van een hoge kwaliteit pongeezijde (180x90/180x45/200x90cm). De van oorsprong witte zijde wordt door mij persoonlijk handbeschilderd (hoge kwaliteit zijdeverf: kleurvast!) in een combinatie van drie bij elkaar passende kleuren op de kleurencirkel, die na het bewerkingsproces prachtige schakeringen vertonen. Kleuren die te ver uit elkaar liggen geven vieze bruine mengkleuren. Ik geef je daarbij advies. Geef me jouw kleuren door via de app. Laat me zien op de foto waar de sjaal bij moet passen (kleding, tas, schoenen etc) en we gaan het samen uitzoeken! Mijn telnr en mailadres staan op de contactpagina. 

De sjaals zijn allemaal verschillend omdat je zelfs met dezelfde kleuren nooit precies hetzelfde resultaat zult krijgen. Ze gaan vele jaren mee en kunnen eenvoudig worden onderhouden. Bij de aankoop van een sjaal krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee, alsmede tips met een heleboel manieren om de sjaal te dragen. Door hun afmetingen zijn de krinkelsjaals niet alleen te dragen als gewone sjaal, maar ook als topje, hoofddoek, omslagdoek, ronde sjaal, infinityscarf of eternity scarf etc.

De levertijd is ongeveer 2 weken als de sjaal niet in voorraad is. In voorraad kan de sjaal natuurlijk dezelfde dag al opgestuurd worden! Grotere aantallen langere levertijd! Vaak is de levertijd echter veel en veel korter. Ik hou graag altijd een slag om de arm als ik het te druk heb met bv mantelzorgen of andere onverwachte toestanden.... Dit geeft voor jou ook meer zekerheid. Het gaat als volgt: Je sjaal wordt geverfd (eventueel meerdere sjaals), wordt op de foto gezet, naar je ge-e-maild en jij zegt of je tevreden bent met het resultaat (of je kiest uit meerdere opties).

Hier een klein aantal voorbeelden wat je allemaal kunt doen met deze sjaals. De kleuren zijn in het echt veel sprekender dan op de foto.

dia2

We krijgen steeds vaker verzoeken van bedrijven of verenigingen die eenzelfde kleur krinkelsjaal voor al hun mensen willen hebben. Corporate identity. Mail of app ons voor alle mogelijkheden.

 Ook kunnen wij voor kledingwinkels krinkelsjaals verven, aangepast aan de kleuren van de nieuwste collecties.

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin

Gratis verzending vanaf €20