De sjaal als jouw persoonlijke "sieraad"

De sjaal is nooit meer weg te denken uit het modebeeld. Op heel eenvoudige manieren kun je de sjaal tot een sieraad voor jezelf maken. Ga je voor een feestelijke sjaal, een kleurrijke sjaal, een sjaal die bij jouw persoonlijkheid past? Wat het ook wordt…… je kunt een eenvoudige outfit helemaal oppimpen en naar een hoger plan trekken. Je kunt de sjaal zien als sluitstuk, maar je kunt het ook omkeren. De sjaal het belangrijkst maken. Een heel gewone outfit, bv een eenvoudig t-shirt, kun je helemaal uniek maken en opfleuren zodat je er heel speciaal uitziet en een heel andere uitstraling krijgt. Gewoon met de juiste keuze voor een prachtige sjaal!

Ook kledingstukken die net niet….of helemaal niet…. bij je passen wat kleur betreft, kun je met de juiste kleurtoevoeging van een sjaal wél dragen met plezier. Iedereen heeft wel zoiets in de kast hangen. Ik heb bv een prachtig oud gedempt donker roze designerpak, een heel apart en asymmetrisch ontwerp. Zo mooi…. Ik doe het echter nooit aan. Oplossing: een sjaal toevoegen met kleuren die zowel bij dat oud roze goed staan als ook bij mijn gezicht (ik ben een warm lentetype) kan ik mijn creatie weer met plezier dragen.

Omdat de sjaal zich dicht bij je gezicht bevindt, is de kleur altijd erg belangrijk. De kleur heeft heel veel effect op de kleur van je huid en je ogen. Met de juiste kleuren zal je veel reacties ontlokken dat je er goed en gezond uitziet. Met jouw eigen kleuren kun je je expressie op een bijzondere manier benadrukken; het resultaat is vaak verbluffend. Mijn advies: kijk niet té veel naar de modekleuren, maar vooral naar de kleuren die jou goed staan. Een beetje mag wel hoor…. Met deze kleur-tip heb je het halve werk al klaar….

Sjaals kunnen op vele manieren worden gedragen. Vraag deze manieren op twee a-viertjes per mail gewoon aan via   Er staan op de website her en der ook voorbeelden hoe je sjaals kunt dragen. Multifunctionele sjaals dus….je kunt er echt heel veel mee….. Ook op mijn pinterest pagina heb ik een speciaal onderwerp gemaakt over hoe je een sjaal allemaal kunt dragen. Voorbeelden: als riem in je (spijker)broek en nog veel en veel meer kun je daar vinden…..

Over de kleuren nog even: als je je realiseert dat de modekleuren niet eens door de modeontwerpers bepaald worden, maar door de stoffenfabrikanten, ga je toch zeker je eigen weg wat kleur betreft! De modeontwerpers nemen stoffen af van fabrikanten. Een bepaalde uitgekozen print of stof wordt dan gepatenteerd door de modeontwerper en daarna mag niemand anders deze specifieke stof meer gebruiken. De stoffenfabrikanten luisteren weer heel goed naar het instituut Pantone dat per jaar bekijkt welke kleuren wij als mensen in de huidige maatschappij nodig hebben. Bij een crisis zullen dat andere kleuren zijn dan in een welvarend en zorgeloos tijdperk. Iedere kleur heeft een bepaald effect op mensen. Daarover later meer.

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin

Gratis verzending vanaf €20