Kleurenanalyse

Ineke neemt haar kennis over kleuren meteen mee als je een sjaal bij ons bestelt (opleiding kleurenanalyse). Daar vraagt ze niks extra's voor. Dat kan persoonlijk in het atelier, maar ook door een hele goede foto van jezelf op te sturen. Daar komen we ook al een heel eind mee. Omdat je sjaal zich dicht bij je gezicht bevindt, is de kleur daarvan erg belangrijk. Die kleur heeft heel veel effect op de kleur van je huid, je ogen en je haarkleur. We kijken samen welke kleuren het best zijn voor je garderobe en welke kleuren bij jou het best tot hun recht komen. Met de juiste kleuren zul je veel reacties ontlokken dat je er goed en gezond uitziet. Met jouw eigen kleuren kun je je expressie op een bijzondere manier benadrukken; het resultaat is vaak verbluffend. De juiste kleuren accentueren je uitstraling positief. Je zult een harmonisch geheel zien met de juiste combinaties! Ik begeleid je graag hiermee; samen met jou gaan we op ontdekkingsreis naar dié kleuren die jou er het meest stralend uit laten zien en die je ware schoonheid tot uiting brengen. De juiste kleuren laten vermoeide ogen, lijntjes, verkleuringen en kleine oneffenheidjes vanzelf als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoef je verder niks voor te doen! Je straalt en je ziet er energieker en jonger uit! Oorspronkelijk harmoniëren je ogen, je huid en je haarkleur met elkaar, maar door foute kleuren van je kleding (of haarverf/ make-up) kan dat geheel verstoord worden. Zorg dat je dié kleuren kiest die harmoniëren met je eigen natuurlijke kleuren.

Minder dan 9% van hoe je overkomt wordt bepaald door wat je zegt, de rest is heel onbewust het belangrijkst, en daar kun je heel veel aan doen. Dat deel is de non-verbale communicatie, meer dan 50% heeft te maken wat de ander van jou ziet; ben je man of vrouw, jong of oud, hoe ziet je kleding en huidskleur eruit, hoe is je lichaamshouding? Je kunt jouw communicatie met anderen dus heel positief beïnvloeden met jouw persoonlijke kleuren. Kijk bovendien niet té veel naar de modekleuren, maar naar je kleuren die jou goed staan, dat overleeft elke (mode)crisis. Als je weet welke kleuren bij jou passen, hoef je in de toekomst geen overvolle klerenkast meer te hebben met "foute" kleding. Met de juiste kleuren heb je altijd iets om aan te doen en eindeloos te combineren. Nu is het vaak zo dat je maar een klein deel van je kleding draagt. Je koopt het, maar je voelt er je later niet helemaal goed in, het past niet echt bij je, dus wordt het niet meer gedragen. Je weet niet echt waarom, maar je aankoop voldoet niet helemaal aan je verwachtingen. Vaak is het een “verkeerde” kleur. Ook daarbij kan ik je helpen. Als je een geschikte kleur sjaal op dat "foute" kledingstuk doet, ziet het er al meteen beter uit. Breng je kleding gerust mee, dan zoeken we samen een oplossing. Ik zelf heb bv een prachtig designerpak in een foute kleur.... (in mijn geval gedempt oud donker roze)....weggooien is heel erg zonde, dus los ik het op met een goede kleur sjaal.

Ien van Z-ien wilt weten wat een vrouw wilt en adviseert zodanig dat een vrouw zich goed voelt met wat ze koopt. Een eigen look voor een aangename prijs! Wat wil je uitstralen? Wie ben je? Elke kleur en stijl van een sjaal heeft zijn eigen verhaal.

Kijk in de webwinkel voor alle nieuwe sjaals die we binnen gekregen hebben! Pashmina, kasjmier, wol, zijde, linnen, katoen en andere stoffen!

https://z-ien.com/webwinkel/category/53-sjaals

https://z-ien.com/webwinkel/category/46-zijden-kettingen

Maak altijd eerst een afspraak voor een bezoek aan het atelier.

"Z-IEN" en gezien worden! Daar helpen we je graag mee!

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard pin

Gratis verzending vanaf €20