Over ons atelier

Van heinde en verre mogen we vele mensen begroeten, ook via internet. Mensen doen vaak heel veel moeite om ons te bezoeken. Urenlang reizen per dag is geen uitzondering. Wij hebben dan ook alle tijd voor je en je wordt allerhartelijkst ontvangen. De sfeer is vriendelijk en ongedwongen met alle aandacht voor jou.

Je kunt bovendien altijd rondkijken en passen zonder iets te kopen. Je ziet dus een knus atelier waar Ineke ook aan het werk is en waar haar creaties het levenslicht zien. Je kunt hier ter plaatse een gevoel krijgen waar het ontwerpen om draait: de inspiratie, de eerste schetsen, de technische tekeningen en de uiteindelijke uitwerking in een proefontwerp en de definitieve resultaten. Atelier Z-IEN is omgeven door een prachtige groene parktuin, die van tijd tot tijd het toneel is van een kunstexpositie "Jardin des Arts". Een verborgen heerlijkheid omringd door de stad Roosendaal. Lopend over het tuinpad voel je reeds de rust van de groene omgeving. Via dit tuinpad dat langs de fraaie binnentuin loopt, kom je achteraan in het atelier terecht. Een heerlijke lichte ruimte. 's Avonds hebben we goede "daglicht"verlichting, zodat je nog steeds de juiste kleuren kunt zien.

Z-IEN ligt een beetje buiten het winkelcentrum (5 minuten fietsen) en 10 minuten fietsen van het station. Je hebt dus ook geen parkeerproblemen en ook geen parkeergeld nodig, waardoor je in alle rust je keuze kunt maken. We werken op afspraak, behalve op de open dagen.

Goed advies en service

We hechten grote waarde aan goede, uitgebreide service en waardevol eerlijk advies. Een sjaal of kledingstuk is iets heel persoonlijks en moet dan ook voor de volle 100% goed voelen. Je mag je vrijblijvend laten adviseren door ons, wij doen het met passie! Niets is te gek voor ons! Wij doen ons uiterste best om aan je verwachtingen te voldoen. We geven ook uitgebreid advies over hoe je een sjaal kunt dragen. Adviezen om zijde en wol te behandelen, je vindt het allemaal op deze website!

Wij mogen ons verheugen in een gestaag groeiende belangstelling van vele zelfbewuste, modieuze wereldvrouwen uit het hele land en ver over de grenzen die zich graag exclusief kleden en durven te experimenteren met kleur en vorm, wij weten daar wel raad mee. Ons advies: kijk niet té veel naar de modekleuren, maar meer naar de kleuren die je goed staan: dat overleeft elke (mode)crisis. Ben je moe van het zoeken? Bij ons vind je vast en zeker de juiste kleur en materiaal die het geheel afmaken.

Voor een mooie sjaal of creatie ga je dus naar Z-ien fashion and Design. Alle creaties kunnen speciaal op maat gemaakt worden. Kortom: dé kans voor een finishing touch!

 

TIP

Geen tijd?

Als je geen tijd hebt om ons atelier te bezoeken is dat geen enkel probleem.

We kunnen je ook heel goed van dienst zijn via de mail. We mailen net zo lang tot we samen precies overeengekomen zijn wat je wilt. We beantwoorden al je vragen zo duidelijk en uitgebreid mogelijk. In ons atelier kijken we nog van persoon tot persoon naar al je wensen en op die manier komen we samen tot iets moois.

Aarzel niet om vragen te stellen voor speciale opdrachten!

 

Hou er rekening mee dat wij geen pinapparaat hebben in het atelier!

Tevreden klanten

 • Net de sjaal ontvangen, hij is niet goed, hij is PERFECT!! Echt helemaal zoals ik wou, kan niet beter! En de kleur is ook helemaal top! Ben er zo ontzettend blij mee!! Wat is ie mooi zeg! Hij zal prima bij mijn bruidsjurk staan. Heel erg bedankt, ook voor de goede en snelle service. Ik ben heel blij dat ik het door jou heb laten doen!!
 • De zijden sjaals zijn vanmorgen gearriveerd! Hartelijk dank voor de snelle levering ervan en voor je geweldige service! En ook voor de informatie die je meestuurde. Ik maak graag reclame voor je met behulp van de visitekaartjes. Ik heb de dikke sjaal inmiddels om, en dat voelt heel goed, en de dunne heb ik om mijn sloop gewikkeld. Ik ben er heel bij mee dat ik ze zo snel heb, want ze zullen mijn pijnlijk geïrriteerde huid ongetwijfeld goed doen.
 • Vandaag heb ik de sjaal ontvangen: prachtig! De kleuren zijn schitterend en matchen goed met de totale outfit van mij en mijn partner; we zijn er erg blij mee. Ik heb veel complimenten in ontvangst mogen nemen en deze komen dus ook jou toe! In ieder geval wens ik je veel succes met je prachtige creaties.
 • De sjaal stond prachtig op mijn jurk en we waren samen een plaatje... In september hebben we weer een bruiloft van een ander stel vrienden en ik zal zekers deze combinatie weer gebruiken. Dank je nogmaals voor je ontzettend enthousiaste inzet! Ik zal je zekers in gedachten houden, mocht ik ooit zelf.... haha.
 • Wat is de shawl prachtig! Waanzinnig gewoon! Ik word er helemaal blij van! Oh wat ben ik blij met de sjaal! Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Dank je wel!
 • Beste Ineke, Hierbij wil ik u mede delen dat het jasje zoals gemaakt door U, zeer in de smaak is gevallen tijdens het feest, heb allemaal complimenten gekregen. Ben dan ook zeer tevreden, dat ik het heb laten maken, het was een geslaagde avond. Dus nogmaals bedankt !!!!
 • De Shawl is Zaterdag op de juiste plaats gearriveerd. Hij /zij straalde mij tegemoet. Hij is erg mooi!
 • De shawls heb ik, leuk verpakt, gekregen en ik had me ze ook zo voorgesteld. Hartelijk dank.
 • Ik heb een dezer dagen de bestelde donkerblauwe, dunne katoenen sjaal gekregen. Het materiaal voelt geweldig aan, ideaal in de zomer.
 • Hallo Ineke, dat ziet er super uit!! Heel mooi!! De kleuren zien er prachtig uit bij elkaar. En inderdaad sneller dan snel. Ik kom het graag ophalen. Ik zou bv morgenavond kunnen of zaterdag. Laat maar even weten wat het beste uitkomt. Nogmaals bedankt voor de prachtige sjaal. Heb het net even met mijn jurk gepast. Echt een mooie match!! Ben superblij :)
 • Goedemorgen, de sjaal is zojuist thuisbezorgd. Ze is heel erg mooi en zal perfect passen bij mijn zwarte jurkje (ook met zijde elementen erin verwerkt). Heel hartelijk bedankt.
  logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard
  Postnl
  Gratis verzending vanaf €20