Ineke

Ineke heeft haar leven lang al een voorliefde gehad voor alles wat te maken heeft met creativiteit. Als 12-jarige won ze al een wedstrijd met het nabouwen van het oude Roosendaalse raadhuis op de Roosendaalse Markt. Al jong volgde ze vele hobbycursussen, zoals fotografie, film, textiele werkvormen, edelsmeden, aquarel en acryl schilderen, keramiek, animatiefilms en hoeden maken.

Maar ook restaureerde ze veel antieke meubelen en richtte ze poppenhuizen in.

Voor het Vliegend Museum Seppe heeft ze 2 brochures ontworpen.
Voordat Ineke zich helemaal met hart en ziel richtte op het zijdeatelier, nu "Z-ien" geheten, heeft ze mogen proeven van vele interessante kanten van de maatschappij. Ze heeft ondermeer fysiotherapie gestudeerd, maar ook Spaans met vele handels economische vakken inclusief marketing, PR, communicatie, organisatie, maar ook cultuur. Ineke heeft ook psychologie- en Spaanse les gegeven en is bovendien werkzaam geweest als artsenbezoeker. Een onverzadigbare honger naar kennis. Erg interessant, maar haar hart gaat toch het meest uit naar de kunst, een lang gekoesterde wens.

Ze heeft op een kunstacademie modeontwerpen gestudeerd. Vanaf het eerste jaar worden alle creaties van de hele academie op de catwalk gepresenteerd aan een duizendkoppig publiek (Zie Facebook: Z-IEN/Sjaals, sjaals en nog veel meer).

De verschillende collecties kun je op onze website, pinterest en FB-pagina zien.

 

 

Tevreden klanten

 • Net de sjaal ontvangen, hij is niet goed, hij is PERFECT!! Echt helemaal zoals ik wou, kan niet beter! En de kleur is ook helemaal top! Ben er zo ontzettend blij mee!! Wat is ie mooi zeg! Hij zal prima bij mijn bruidsjurk staan. Heel erg bedankt, ook voor de goede en snelle service. Ik ben heel blij dat ik het door jou heb laten doen!!
 • De zijden sjaals zijn vanmorgen gearriveerd! Hartelijk dank voor de snelle levering ervan en voor je geweldige service! En ook voor de informatie die je meestuurde. Ik maak graag reclame voor je met behulp van de visitekaartjes. Ik heb de dikke sjaal inmiddels om, en dat voelt heel goed, en de dunne heb ik om mijn sloop gewikkeld. Ik ben er heel bij mee dat ik ze zo snel heb, want ze zullen mijn pijnlijk ge├»rriteerde huid ongetwijfeld goed doen.
 • Vandaag heb ik de sjaal ontvangen: prachtig! De kleuren zijn schitterend en matchen goed met de totale outfit van mij en mijn partner; we zijn er erg blij mee. Ik heb veel complimenten in ontvangst mogen nemen en deze komen dus ook jou toe! In ieder geval wens ik je veel succes met je prachtige creaties.
 • De sjaal stond prachtig op mijn jurk en we waren samen een plaatje... In september hebben we weer een bruiloft van een ander stel vrienden en ik zal zekers deze combinatie weer gebruiken. Dank je nogmaals voor je ontzettend enthousiaste inzet! Ik zal je zekers in gedachten houden, mocht ik ooit zelf.... haha.
 • Wat is de shawl prachtig! Waanzinnig gewoon! Ik word er helemaal blij van! Oh wat ben ik blij met de sjaal! Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Dank je wel!
 • Beste Ineke, Hierbij wil ik u mede delen dat het jasje zoals gemaakt door U, zeer in de smaak is gevallen tijdens het feest, heb allemaal complimenten gekregen. Ben dan ook zeer tevreden, dat ik het heb laten maken, het was een geslaagde avond. Dus nogmaals bedankt !!!!
 • De Shawl is Zaterdag op de juiste plaats gearriveerd. Hij /zij straalde mij tegemoet. Hij is erg mooi!
 • De shawls heb ik, leuk verpakt, gekregen en ik had me ze ook zo voorgesteld. Hartelijk dank.
 • Ik heb een dezer dagen de bestelde donkerblauwe, dunne katoenen sjaal gekregen. Het materiaal voelt geweldig aan, ideaal in de zomer.
 • Hallo Ineke, dat ziet er super uit!! Heel mooi!! De kleuren zien er prachtig uit bij elkaar. En inderdaad sneller dan snel. Ik kom het graag ophalen. Ik zou bv morgenavond kunnen of zaterdag. Laat maar even weten wat het beste uitkomt. Nogmaals bedankt voor de prachtige sjaal. Heb het net even met mijn jurk gepast. Echt een mooie match!! Ben superblij :)
 • Goedemorgen, de sjaal is zojuist thuisbezorgd. Ze is heel erg mooi en zal perfect passen bij mijn zwarte jurkje (ook met zijde elementen erin verwerkt). Heel hartelijk bedankt.
  logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard
  Postnl
  Gratis verzending vanaf €20