Kleurenanalyse

Ineke verzorgt ook kleurenanalyses. Maak altijd een afspraak van te voor als je een kleuranalyse wilt.

Idee: Wil je eens een keer iets samen met je vriendinnen of collega’s doen (max. 3 pers)? Wat denk je van een kleurenanalyse? Je geeft elkaar feedback over wat wel staat en wat niet. Vraag vrijblijvend informatie aan bij ons.

 

Omdat de sjaal zich dicht bij het gezicht bevindt, is de kleur erg belangrijk. Die kleur heeft heel veel effect op de kleur van je huid, je ogen en je haarkleur. We kijken samen welke kleuren het best zijn voor je garderobe en welke kleuren bij jou het best tot hun recht komen.

Met de juiste kleuren zal je veel reacties ontlokken dat je er goed uitziet. Met jouw eigen kleuren kun je je expressie op een bijzondere manier benadrukken; het resultaat is vaak verbluffend. De juiste kleuren accentueren je uitstraling positief. Je zult een harmonisch geheel zien met de juiste combinaties!

Ik begeleid je graag; samen met jou gaan we op ontdekkingsreis naar dié kleuren die jou er het meest stralend uit laten zien en die je ware schoonheid tot uiting brengen.

Als je eindelijk weet welke kleuren bij jou passen, hoef je in de toekomst geen overvolle klerenkast meer te hebben met de foute kleuren. Met de juiste kleuren heb je altijd iets om aan te doen en eindeloos te combineren.

Nu is het vaak zo dat je maar een klein deel van je kleding draagt. Je koopt het, maar je voelt er je later niet helemaal goed in, het past niet echt bij je, dus wordt het niet meer gedragen. Je weet niet echt waarom, maar je aankoop voldoet niet echt aan je verwachtingen. Dat is nu verleden tijd! Weg met die onzekerheid!

De juiste kleuren laten vermoeide ogen, lijntjes, verkleuringen en kleine oneffenheidjes vanzelf als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoef je verder niks voor te doen! Je straalt en je ziet er energieker en jonger uit! 

 

Minder dan 9% van hoe je overkomt wordt bepaald door wat je zegt, de rest is heel onbewust het belangrijkst, en daar kan je heel veel aan doen. Dat deel is de non-verbale communicatie, meer dan 50% heeft te maken wat de ander van jou ziet; ben je man of vrouw, jong of oud, hoe ziet je kleding en huidskleur eruit, hoe is je lichaamshouding.

Je kunt jouw communicatie met anderen dus heel positief beïnvloeden met jouw persoonlijke kleuren.

Kijk niet té veel naar de modekleuren, maar naar je kleuren die jou goed staan, dat overleeft elke (mode)crisis.

Oorspronkelijk harmoniëren je ogen, je huid en je haarkleur met elkaar, maar door de foute kleuren van je kleding (of haarverf/ make-up) kan dat geheel verstoord worden. Zorg dat je die kleuren kiest die harmoniëren met je eigen natuurlijke kleuren.

Z-Ien begrijpt wat een vrouw wilt en adviseert zodanig dat een vrouw zich goed kan voelen met wat ze koopt.

Een eigen look voor een zeer aangename prijs! Wat wil je uitstralen? Wie ben je?

 

"Z-IEN" en gezien worden!

 

logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard
Postnl
Gratis verzending vanaf €20