Je eigen sjaal/ketting in je eigen kleuren

Ineke kan ook zijden sjaals (of zijden kettingen/stof) voor kleding verven in de door jou gewenste kleuren. Eindelijk de perfecte sjaal of ketting dus! Kan met verschillende soorten zijde zoals organza, pongee of zijdejersey bv.

Onze krinkelsjaals maken elke outfit in een handomdraai superelegant!

Lees meer

Kleurenanalyse

Ineke verzorgt ook kleurenanalyses. Maak altijd een afspraak van te voor als je een kleuranalyse wilt.

Idee: Wil je eens een keer iets samen met je vriendinnen of collega’s doen (max. 3 pers)? Wat denk je van een kleurenanalyse? Je geeft elkaar feedback over wat wel staat en wat niet. Vraag vrijblijvend informatie aan bij ons.

Lees meer

Onderhoud

Zijde zal bijna nooit door motten aangevreten worden omdat de eiwitten van de zijde van een andere soort zijn dan die van wol. Ook is zijde weinig gevoelig voor schimmels. Zijde lijkt meer op wol dan katoen vanwege het proteïne (eiwit). Het lijkt ook op menselijk haar.

Lees meer

Wassen

"Alles wat je lief is, heeft jouw zorg en aandacht nodig: dus ook je kleding!" 

Zijde is weinig elastisch en verliest daardoor zijn weerstand bij het wassen. Zijde krimpt altijd een heel klein beetje na wassen. Extra aandacht geven dus! Zijde kan alleen met een zacht, speciaal niet alkalisch wasmiddel gewassen worden (bv. Silkwash van Ideefix in Antwerpen, babyshampoo, zachte zeep en andere middelen in de handel). Gebruik nooit water dat warmer is dan 20-30graden Celsius.

Lees meer
  • 1
  • 2
logo ideallogo mrcashlogo sofortlogo paypallogo creditcard
Postnl
Gratis verzending vanaf €20